Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkópok 2011.

sor54.gif

 

 

A 2011-es esztendő a tettek éve lesz. Már az évkezdet izgalmas változásokat hoz, hiszen a Jupiter január végén belép a Kosba, ami felpörgeti az eseményeket. Az igazi robbanás azonban tavasszal lesz érezhető, amikor az Uránusz is átlép ebbe a jegybe, és a Marssal, majd a Nappal szinte versenyt futnak egymással a teremtésért és a megújulásért. Ez persze heves, és néha nem erőszakmentes történésekhez vezet, de aki képes élni a lehetőségekkel, és a szíve is a helyén van, az jövőre megtalálhatja a számításait. Lépjünk tehát a tettek mezejére!

 

KOS

(március 21. – április 20.)

Talán mondanunk sem kell, hogy a fent említett konstellációk a Kos-szülötteknek nyújtják a legkézenfekvőbb lehetőségeket. Különösen akkor, ha Ön a „létrehozó” Kosok közé tartozik, régóta dédelgetett, legvadabb álmait is megvalósíthatja – igaz nagy harcok és áldozatok árán, de ezt szinte észre sem veszi, annyira felfokozott lázban ég majd. Használja ki az évkezdet lendületét: ha felveszi a tempót, egészen őszig meg sem áll majd! Akkortájt azonban hajlamos lesz a túlzott idealizmusra, legyen óvatos, és lassítson, ha a helyzet úgy kívánja.

BIKA

(április 21. – május 20.)

A Bikáknak kicsit nehezebb lesz alkalmazkodni az őrült sebességgel zajló dolgokhoz, gyakran túlzottnak érzik az elvárásokat. Nekik a tavasz vége, nyár eleje lesz a kedvezőbb, amikor kicsit belassulnak az események, és könnyebb lesz megfontolt, tervezhető döntéseket hozni. Mindenképpen új helyzeteket, változásokat hoz majd ez az év – fogadja olyan nyitottan, ahogyan csak tudja! Nem lesz ideje tanakodni, előfordulhat, hogy mire lépne, már az élet továbbgördült, és megint más szituációban találja magát.

IKREK

(május 21. – június 21.)

Az Ikrek élvezik majd a pezsgést, felüdülést jelent majd számukra az állóvíz után. Érzékeny idegrendszerüknek azonban néha már sok is lesz a terhelés – különösen április környékén ügyeljen, hogy ne hajszolja túl magát. Augusztusban egy hosszabb pihenőre számíthat, használja ki, mert az év vége sok megoldandó helyzetet, érzelmi konfliktust, ugyanakkor komoly anyagi fellendülést tartogat. Kivételesen legyen következetes a megkezdett dolgokhoz, mert ha kapkod, könnyen elveszítheti a fonalat.

RÁK

(június 22. – július 22.)

A Rákoknak is hatalmas lehetőségeket hozhat ez az év, de készüljenek fel rá, hogy mindez stresszes lesz. Gyakran érezheti, hogy kíméletlen és rideg a világ Ön körül, de ez csak mások hajszoltságának és az erőltetett tempónak köszönhető. Duzzogni semmiképpen sem lesz ideje, vagy ha igen, az nem megtérülő luxusnak számít majd, úgyhogy ne tegye. Nyár derekán kicsit fellélegezhet, de októberig még több hullámban jönnek majd a feladatok – ha kitart, és megfelel az elvárásoknak, hosszú távon megalapozhatja a jövőjét.

OROSZLÁN

(július 23. – augusztus 22.)

A „királyi” szülöttek is kivehetik oroszlánrészüket az eseményekből: gyakran kell majd bátran és határozottan fellépniük, amikor másokon kitör a pánik. Aki most az élre kerül, és higgadtan képes kezelni a helyzeteket, az sokáig vezető marad. Február közepétől várhatók a kihívások, és szeptemberre érik be igazán erőfeszítéseinek gyümölcse, addig azonban egy perc nyugta nem lesz. A terhelés nem csak Önt, de családját is nagyon megviselheti – rájuk különösen nagy figyelmet fordítson, mert ez lesz az egyik fő konfliktusforrás az évben.

SZŰZ

(augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek nagy eltökéltséggel állnak a 2011-es feladatok elé, és hihetetlen szorgalmukkal képesek kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. A május és a december azonban kritikus időszak lehet – vigyázzon testi épségére és egészségére! Ebben az évben a szokottnál nagyobb önállóságot vár majd el az élet Öntől, gyakran kell kezdeményeznie egy-egy helyzetben, és a feladatmegoldó képessége is górcső alá kerül. Érzelmileg nem lesz túl stabil, anyagilag viszont annál inkább lerakhatja a biztos alapokat a jövőre nézve.

 

MÉRLEG

(szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek élvezik majd talán a legkevésbé az esztendő előnyeit-hátrányait, a Szaturnusz ugyanis az ő jegyükben toporog, és ez féken tartja a velük kapcsolatos történéseket. Jóval higgadtabban kezelik majd az eseményeket, mint környezetük, ami látszólag konfliktusokhoz vezet, valójában azonban sokaknak jelent segítséget a zűrzavarban. Ön lesz tehát a „menedék”, a tanácsadó, ami – ha közvetve is -, nagy hatással lesz saját sorsára. Ebből a szerepből születnek majd lehetőségek, amelyek, különösen novemberben, komoly fordulatokat hozhatnak.

SKORPIÓ

(október 23. – november 21.)

A Skorpiók év elején elég tehetetlenül figyelik az eljövendő „forradalmat” – nekik a nyílt harc, a hangoskodás nem kenyerük. Júniusra azonban kitisztul a kép, és akkortájt olyan lehetőségek érkeznek, amelyek Önnek is testhez állók. A nyár inkább érzelmileg lesz felfokozott - akár egy mindent felforgató szerelmi vihar is elképzelhető -, ősztől azonban megindul a szekér, és sok feladat szakad a nyakába. Hallgasson legendás megérzéseire, akár a legvadabb sugallatokat tekintve – ebben az évben ez különösen igaz!

 

NYILAS

(november 22. – december 21.)

 

A Nyilasoknak rendkívüli lesz ez az év – főleg február közepétől, amikor egy váratlan lehetőség nagyot lendíthet az életükön. Ugyan sok személyes konfliktus vár majd Önre – mondhatni kifejezetten „veszekedős” lesz ez az év -, de összességében gyarapodást és sikereket hoz az esztendő. Különösen júliusban gyűlik majd meg a baja törvénnyel, de kis szerencsével ebből is győztesen kerül ki. A családi élete sem lesz zökkenőmentes, októberben érzelmileg mélypont várható, de az anyagi és szakmai sikerek túllendítik a nehezebb időszakokon.

BAK

(december 22. – január 20.)

A Bakokra küzdelmes esztendő köszönt 2011-ben, az év rosszul kezdődik, a nehézségek és a terhek egyre csak nőnek, de a március hirtelen fordulatot hoz, és ettől kezdve, ha lassan is, de rendeződnek a dolgok. Olyannyira, hogy őszre több, régóta húzódó probléma megoldást nyer, és év végére az élete szinte minden területén olyan „rend” lesz, amire mindig is vágyott. Ehhez azonban többet kell kockáztatnia, mint amit szeretne, de ha mer egy kicsit bátrabban lépni, ha teret enged az új helyzeteknek, szívós küzdelme elnyeri jutalmát.

VÍZÖNTŐ

(január 21. – február 19.)

A Vízöntők eleinte kétkedve fogadják majd a viharos fordulatokat és tőlük szokatlan módon visszahúzódnak. Április elején különösen érzi majd, hogy bizonytalanná válik a helyzet, és – bár számtalan ötlete támad, egészen új nézőpontból kezdi látni az életet – egészen augusztusig kell várnia, míg végre beindulnak a dolgok. Akkor azonban hatalmas erővel törnek be lehetőségek, és szinte szárnyakat kap! Ha sikerül ebben az időszakban megalapoznia terveit, az hosszú ideig kihat majd életére.

HALAK

(február 20. – március 21.)

A Halaknak minden bátorságára szüksége lesz ebben az esztendőben. Sokszor lesz úrrá Önben a kétségbeesés, de tartson ki! Kevés biztos pont marad az életében, és a sors hatalmas kihívások elé állítja: el kell hagynia a „járt utakat a járatlanokért”. Ha erre a képes, ha nem esik pánikba a döntések előtt, ha időben nyakon ragadja a lehetőségeket, hatalmas változásokat élhet meg! Tavasszal és nyár elején megérzései felerősödnek, és erős sugallatokat kap majd az „égiektől” – hallgasson rájuk, megéri!

 

 sor54.gif

 

 

 

 

Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek szülöttei a nyár első hónapjában? Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről és munkáról.

Kos

Ideális szerelme úgy képes elfogadni az ön túláradó érzéseit, hogy nem él vissza azokkal, és mindig tartogat magának titkokat, hogy önnek legyen mit megfejtenie. Mégsem ez lesz most érzelmi élete meghatározója, hanem, hogy átmenetileg lecsendesül önben az a csaknem két éve tartó megpróbáltatás, amely lázadásából, vagy a változás mindenáron való elkerüléséből eredt. Igazán nem panaszkodhat ebben a hónapban a karrierjére, szinte zökkenőmentesen alakulnak a dolgai a munkájában. Most kell megragadnia az alkalmat, hogy előrelépjen, vagy saját üzletet építsen, hiszen a csillagok hosszú távú sikerekkel bíztatják e téren. Arra kell csak ügyelnie, hogy ne hagyja magát elbizonytalanítani a törekvéseiben. Igaz, hogy előfordulhatnak váratlan események, amelyek kissé megnehezítik a céljai gyors elérését, de ezek nem lesznek olyan kiemelt jelentőségűek, hogy komoly befolyással lennének az előrevivő folyamatokra. Maradjon hű a menetirányhoz, de legyen annyira rugalmas, hogy képes a kisebb kerülőket is beiktatni a menetelésbe…

Bika

Szerelmi életében hosszú ideje érlelt döntések meghozatalára kerülhet sor, amelyeknek kimenetele azonban bármilyen végső megoldást rejthet. Lehet, hogy szakít hosszú évek óta ön mellett álló kedvesével, de az is elképzelhető, hogy a régóta tartó viszályt képesek kapcsolatukon belül egy újfajta magatartási minta révén rendezni. Ha az elválás fájdalmát kell megélnie, úgy egy rövidebb időre biztosan hatalmába keríti majd az elveszettség érzése, azonban józansága révén belátja majd, hogy minden rosszul működő kapcsolattól vett búcsú valójában megkönnyebbülés. Ellenkező esetben, ha kapcsolata képes a feltámadásra az elmúlt hónapok kegyetlen küzdelmei után, akkor minden eddiginél nagyobb önbizalommal és optimizmussal nézhet a jövő elébe. Szakmai életében kiegyensúlyozott, minden hangos szóváltástól mentes időszakra számíthat a közeli jövőben. Megelégedettséggel, lelki nyugalomban végzi feladatát. Kollégái ön iránt táplált rokonszenve tovább színesíti amúgy is derűs hangulatát. Szeretik és tisztelik önt stabil, pontos munkavégzéséért, minden helyzetben jellemző megbízhatóságáért. Ennek csupán egyetlen, de nem elhanyagolható hátránya lehet önre nézve, ha túl sok engedményt tesz a kollégáival való béke érdekében és ezt munkatársai esetenként ki is használják.

Ikrek

Érzelmi kérdésekben az egész hónap az ön igényeit és jóérzését szolgálja. Vonzerejének és kifejezetten bohém kisugárzásának köszönhetően a másik nem egy emberként hever a lába előtt. Sugárzik önből a szépség, a harmónia és az életöröm, csupa pozitív energia tódul be teste és lelke virtuális ablakainak során. A hónap első felében az egyetlen dolog, ami kizökkenti az éteri boldogságból, az az önre háruló munka túlzott mennyisége, azonban ez sem képes beleszólni a társával való, szinte zenei együtthangzás állapotába. A hónap második felében az intim szerelmi együttlétek kiegészülnek új emberekkel kötött ismeretségekkel. Az időszak nem komoly megbetegedésekkel, ellenben némi elhízással fenyegetheti. A hasán lerakódó zsír az ösztönei megélésével támadt gondokról számol be, a combvastagodás az állóképessége megbillenését jelzi, a szélesedő fenék pedig, a kitartása és önérvényesítése csorbáira hívja fel a figyelmét. Bármelyik eset annak a jele, hogy ön egyfajta külső teltségben próbálja megteremteni a belső teljesség hiányát. Nagyságát, fontosságát inkább szellemiekben igyekezzen kimutatni a világ felé, legyen ez magától értetődő, s ezt a kilók gyors apadása is követi majd.

Rák

Szerelmi életét ebben a hónapban a szélsőségek jellemzik. Az időszak elején szinte irigylésre méltó helyzetben telnek a napjai, ami szerelmével való harmóniáját illeti. Néhány hét elteltével azonban, talán alapvetően kettős természetének következményeként, minden önmaga ellentétébe fordul át. Azon kapja magát, hogy indulatai kezdik irányítani és hatalmukba keríteni érzelmi életének alakulását. Állandó dührohamai vannak, amik olyan elemi erővel törnek felszínre, hogy nemcsak tárgyi környezete, de a párjával megélt stabilitása is áldozatul esik neki. Minden, ami eddig a biztonságot jelentette önnek, most korláttá alakul az elképzeléseiben. Enyhébb szemproblémák kínozhatják annak a jeleként, hogy gondjai lehetnek a belátással, egyes dolgokra való rálátással, azzal, hogy előre nézzen, hogy magába nézzen, vagy alaposabban szemügyre vegye a sorsát. Próbáljon olyan meditációs gyakorlatokat végezni, amelyek során vizualizálja azokat a dolgokat, amelyekkel nehezen konfrontálódik. Addig is egyen sok sárgarépát és gránátalmát.

Oroszlán

A közelmúltban lángra kapott párkapcsolati nehézségei csak lassan enyhülnek, sőt az is elképzelhető, hogy újabb tüzeket indukálnak belső feszültségei. Nem kis szerepe van abban, hogy a viszály állandósulni látszik kapcsolatában, ugyanis teljes tévúton jár kedvese megítélésével kapcsolatban. Úgy érzi, párja mindenben akadályozza, de nem nézi a vád hátterében álló okokat. Valójában ön az, akit gúzsba kötnek saját személyiségének csapdái, és bénultságában az igazi okot csakis önmagában kell keresnie. Szakmai életében való tevékenykedését innovatív szándékai uralják ezekben a hetekben. Ez persze nem jelent egyértelmű sikerességet, sőt, inkább az jellemzi a környezetét, hogy akadályhegyeket emelnek megvalósulásra váró törekvései elé. Tervei ugyanis kihatással lennének a tágabb értelemben vett szakmai környezetére is, amire sokan ijedtséggel és ellenállásba vonulással reagálnak.

Szűz

Szerelmi életét nagyfokú szabadságvágya, nyughatatlanság, az állandó kihívások keresése teszi egyre nehezebbé párja számára. Úgy érzi, hogy társa visszatartja attól, hogy megvalósítsa nap, mint nap újult erővel feltámadó, szinte kínzó, de annál eredetibb elképzeléseit. Nem biztos, hogy párja magatartásában kell keresnie a hibát, lehet, hogy az ötletektől való túltelítettsége bénítja és az, hogy nem tud közöttük fontossági sorrendet kialakítani. Ne erőltesse magára munkahelyén az olyan jellegű többletterhek elvállalását, amit nem az ön energiaszintjéhez mértek. Könnyen kiszaladhat a lába alól a talaj, ha előre feléli az összes munkára szánt erejét, és nem tartalékol semmit a későbbi, esetlegesen váratlanul felmerülő plusz feladatokra. Jobban tenné, ha inkább takarékoskodna egy kicsit, hogy legyen miből megtámogatnia kreativitását, ha egy elvégzendő munkához éppen arra lenne szükség.

Mérleg

Szakmai életében új lendületet kap ebben a periódusban. Leginkább saját összeszedettségének és kiváló koncentrációs képességének köszönheti munkahelyi ügyeinek szerencsés alakulását, ami még több erővel és lelkesedéssel tölti el. Olyan képességeit is meg tudja most csillogtatni, amik eddig nem kaptak elég támogatást a kibontakoztatásukhoz. A nagyobb, súlyosabb megbetegedések elkerülik ebben az időszakban, de a tavasz változékonysága az ön kedélyállapotán is nyomot hagyhat. Szerelmi élete felhőtlenül boldognak ígérkezik a hónap első heteiben, függetlenül attól, hogy tartós kapcsolatban él, vagy alkalmi kapcsolatokat gyűjt az életében. Gyermeki önfeledtséggel él az adott pillanatnak, mintha csak nászúton lenne kedvesével. Energiája, erotikus vonzereje, élénksége azonnal szemet szúr környezetének, és mint a mágnes vonzza az ellenkező nem képviselőit. Óvatossága, visszafogott viselkedése úgy tűnik már a múlté. Felváltotta egy bátor, időnként kihívó eszmény megvalósult formája, amit bármennyire is furcsa a környezete számára, teljes mértékben a magáénak érez.

Skorpió

Ez a hónap igen sok aggodalomra adhat okot szakmai téren. Persze nem ön az oka a fejfájást okozó eseményeknek, hiszen becsületes, lojális, minden téren körültekintő munkaerő hírében áll. Azonban különböző munkaügyi szerződések jogi hátterével kapcsolatban támadnak problémák, amik önt rendkívüli mértékben megviselik. Igen stresszes hónapnak néz elébe, mindez pedig nyomot hagy az egészségén is. Megoldás lehet ennek kiküszöbölésére, ha beiktat életébe valamilyen rendszeres meditatív tevékenységet. Ha nem ezt az utat kívánja járni, akkor nem marad más lehetősége, mint levezetni a már kialakult feszültségeket. Ehhez kezdjen rendszeres sporttevékenységbe, vagy végezzen alkalmanként a szokottnál megerőltetőbb fizikai munkát. Szerelmi téren elsőrendű fontossággal bír az ön számára a különlegesség kérdése. Nap, mint nap új kihívásokat, izgalmakat, másokat megosztó élményeket keres. Igazi jellempróba lesz ez az ön számára, amiben bőven akadnak majd izgalmas helyzetek, melyeket azonban csak akkor szabad vállalnia, ha kellően stabil embernek érzi magát lelkileg.

Nyilas

Olyan természetesség és báj árad önből ezekben a hetekben, hogy ember legyen a talpán, aki ellen tud állni annak. Elképesztő a kisugárzása, de ez nemcsak a szerelem terén indítja be a környezetében élők fantáziáját. Legyen az férfi, vagy nő, ifjú vagy idősebb, mindenkiben felkelti az életörömöt, és nagy erőkkel indulnak útnak, hogy átélhessék a szeretet érzését. Ebben a hónapban olyan kreatív, fantáziája megmozgatását igénylő feladattal bízhatja meg felettese már az időszak legelején, hogy ön szinte lubickol az új lehetőségekben. Úgy érezheti, hogy régen nem volt alkalma kiélnie magát, és végre szabadjára engedheti alkotóerejét. Mozogjon minél rendszeresebben és intenzívebben, de ne egyik napról a másikra erőltesse meg magát, csak fokozatosan növelje a terhelést.

Bak

Ebben az időszakban a fogékonysága és érzelmi nyitottsága az első helyért versenyez a kapcsolatok építése terén. Egyrészt befogadó mások közeledését illetően, másrészt ön is sokkal könnyedebben teszi meg az első lépéseket, mint ezt megelőzően. Ebből persze adódhatnak konfliktusai, mert a flörtölés csak egy határig játék, utána könnyedén alakulhat át mélyebb érzelmekké. Az, hogy ön nem tulajdonít különösebben nagy értéket újonnan szerzett ismeretségeinek, kalandjainak még nem jelenti azt, hogy ezzel kapcsolatban a másik fél ugyanígy érez. Szakmai életében nem tekinthető kiemelkedően hatékonynak ez az időszak, annak ellenére, hogy munka akad bőven. Nem sikerül elérnie azt azokat a célokat, amiket kitűzött önmaga elé az elmúlt hónapban és ettől a megélt sikerei sem tűnnek annyira beszédesnek.

Vízöntő

Szerelmi életét a túláradás minden formája jellemzi ebben a hónapban. Túláradó, ami a szeretet adásának a képességét jelenti, és túlzó az érzelmek mennyiségével való elvárásait illetően egyaránt. Ebben az időszakban ön lesz a párkapcsolatának testi-lelki motorja, a szellemi atya, a lelki társ, és az evilági, fizikai megvalósulás hármas egységének megteremtője is egyben. Csordultig lesz szerelemmel és a mindenki által hőn áhított, hevességektől mentes szeretet érzésével. Hivatását illetően remek hangulatban indul ez a hónap, azonban ahogy az lenni szokott, mint derült égből a villámcsapás, úgy lesz vége a harmonikus időknek. Egy személyes tárgyú összetűzés miatt megromlik a viszonya néhány kollégájával és ez mély nyomot hagy a közösen végzett munka közben eltelő időben. Ön nagyon nehezen viseli a konfliktust, és szinte megbénul a feszültségek közepette.

Halak

Könnyen bonyolódik új szerelmi kapcsolatba ebben a hónapban. Olyan régóta vágyik már arra, hogy végre valakinek az életében az első számú, legfontosabb helyen legyen, hogy már csaknem gondolkodás nélkül fejest ugrik az első kalandba. A gondok akkor kezdődnek, amikor partnere számára világossá válik, hogy ön rendkívül egocentrikus az érdekek és a vágyak tekintetében. Jóval előbbre helyezi saját céljainak beteljesülését, mint a partneréét. Szakmai életében az önhöz illő komótossággal, megfontoltsággal, a megelégedettség eleganciájával halad előre. Nem tervez nagy dolgokat, így nem tarkítják hivatali életét sem bukások, sem kimagasló eredmények. Pontosan tudja mire képes és azt sem meghaladni, sem nagyobb mértékben túlszárnyalni nem kívánja. Való igaz, hogy ez nem a mai világ diktálta tempónak felel meg, de talán éppen szakmai konzervativizmusa az, ami miatt nagy tiszteletnek és megbecsültségnek örvend kollégái körében.

 

sor54.gif

 

 

 

 

 

PÉNZHOROSZKÓP

Gazdasági válság ide vagy oda, ha belépek egy pláza parkolójába, alig találok helyet az autómnak. Vajon vásárolni jönnek az emberek, vagy csak nézelődnek? A bankokban néha órákig kell sorba állni, vajon hitelért folyamodnak, vagy befektetnek? A csillagok állása segít eligazodni, mikor mit tegyünk a pénzünkkel.

KOS

A Kos jegy szülöttei épp mostanában ünneplik a születésnapjukat. Tegyék emlékezetessé, ajándékozzák meg szeretteiket egy szép meglepetéssel. Lehet egy hétvégi kirándulás, akár egy-két éjszaka egy szállodában vagy panzióban is beleférhet, spórolni ráérnek később. A nyár úgyis tartogat kellemes meglepetéseket, jutalom, nyeremény, ajándék vár Önökre.

BIKA

A nyugodt, higgadt Bika hetek óta töpreng egy komoly pénzügyi befektetésen. Ne cselekedjen meggondolatlanul, most nem alkalmas az idő új, kockázatos vállalkozásba belefogni. Halmozzon fel olyan mennyiségű tartalékot, hogy a pénzügyi rizikót a minimálisra csökkentse. Néhány hónap múlva nagyobb esély van arra, hogy Önre mosolyogjon a szerencse. Ez a hónap Önnél legyen inkább a spórolás időszaka.

IKREK

Az Ikrek mérsékelten ugyan, de nagyvonalúak lehetnek saját magukkal. Ne utazzanak, ne játszanak szerencsejátékot, de semmiképp ne mulasszák el azt az apróságot megvenni maguknak, amit olyan régóta nézegetnek a kirakatban. Ruha, cipő, egy könyv, egy lemez, vagy akár egy szép ékszer nagy örömet szerez, és nem fog anyagi veszteséget okozni. Jobb kedvre deríti Önöket, és a vidám hangulat elősegíti a pénzügyi források további növekedését.

RÁK

A Rák jegyűek készítsenek egy teljes listát arról, mennyit költenek egy hónapban. Gondosan tegyenek el minden számlát, és a hónap végén összegezzék, miért nem sikerült kijönni a fizetésükből. Itt az idő elgondolkodni, melyek azok a felesleges dolgok, amire kár volt költeni. A kiadásokat a bevételekhez kell igazítani, és nem árt, ha elgondolkoznak azon, miből képezzenek tartalékot a szűkösebb időkre.

OROSZLÁN

Az Oroszlánok számára anyagi szempontból mérsékelten kedvező a csillagok állása a tavasz második hónapjában. Sem befektetésre, sem különösebb költekezésre nem érkezett el az idő. Ebben a hónapban a szorosabb nadrágszíj a divat. Kedves Oroszlán háziasszonyok, jó lesz még a konyhapénzzel is spórolni egy kicsit. Elővehetjük a nehezebb idők receptjeit, szerényebb, kiadósabb ételeket főzzünk, és bízzunk benne, hogy a családunk szereti még a paprikás krumplit, a káposztás kockát, vagy a sztrapacskát. Az első anyagi fellélegzés csak őszre várható.

SZŰZ

Ha Ön a Szűz jegyében született, ebben a hónapban ne törődjön az anyagi gondokkal. Próbáljon meg nem koncentrálni arra, mi történik majd a jövőben. Ne féltse az állását, még akkor sem, ha mindenki a folyosón leépítésekről beszél, ne aggódjon a számlák miatt, ne nézze az árakat bevásárláskor. Nincs kedvező helyzetben, ezért ne szórja a pénzt, de a legszükségesebb dolgokban ne szenvedjen hiányt.

MÉRLEG

Ön általában tudja, mire költse el a pénzét, csak értéket vásárol. Megfontolt, és gondol a jövőjére. Inkább hosszabb távban gondolkodik, drágább, de életre szóló tárgyakkal veszi magát körül. Ebben a hónapban azonban nem árt, ha segítséget kér. Forduljon jóshoz, kérje ki a felsőbb erők tanácsát, amennyiben nagyobb összegű befektetést tervez.

SKORPIÓ

Önnek ebben a hónapban minden sikerülni fog, amit csak eltervezett. Rendkívül szerencsés a csillagok állása a Skorpió jegy szülöttei számára, nem csak anyagi sikereket, igazi boldogságot hoz a tavasz. Bátran költekezhet, vállalkozhat, befektethet, most minden arannyá válik a kezében. A párkapcsolatban élők között fellobban a régi tűz, az egyedülállók rátalálnak a várva várt szerelemre, tehát a pénzügyi sikerek mellé lelki gazdagság is társul.

NYILAS

Ha nem hallgat az égi jelekre, most nagyon sokat veszíthet. Nem csak anyagi biztonsága forog kockán, kapcsolata is ingatag, és egészségi állapotára is oda kell figyelnie. Forduljon orvoshoz, ha bármi furcsaságot észlel magán, de ne a méregdrága magánklinikára költsön, inkább hallgasson meg egy természetgyógyászattal vagy homeopátiával is foglalkozó szakembert. Problémáit ossza meg szeretteivel, a lelkén is könnyít, és egy jó beszélgetés a párkapcsolati viharfelhőket is eloszlatja.

BAK

Túl sok a törlesztő részlete? Állandó nehézségei vannak a csekkek befizetésével? Alapjaitól át kellene gondolnia a pénzügyi helyzetét. Mérlegelni, a bevétel és kiadás oldalt összehasonlítani, megkeresni azokat a pontokat, ahol feleslegesen folyik el a pénz. Nem árt, ha segítséget kér. Ha kíváncsi arra, hogy a közeljövőben változik-e a csőd közeli helyzete, vettessen kártyát. A negatív válasz esetén forduljon csak pénzügyi tanácsadóhoz.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők számára a csillagok üzenete egyértelmű: költekezni, költekezni, méghozzá gyorsan és sokat. Ha van kedve, és ideje, rendezze át, újítsa fel lakását. Régóta tervezgeti, hogy újra festeti a falakat, bútorokat, odafigyel a színek, tárgyak harmóniájára, és a feng shui alapelveit megvalósítja a különböző helyiségekben. Most ragyogó az alkalom különböző szakkönyvek és néhány új lakberendezési tárgy beszerzésére.

HALAK

Sokat költött mostanában és mardossa a lelkiismeret-furdalás. Nem kell, hogy nyugtalankodjon, már csak néhány hónap, és Önre mosolyog a szerencse. Váratlanul hatalmas összeg üti a markát. Ezt az összeget nem a véletlen sodorta Ön elé, hanem hosszú évek kitartó munkájának eredménye. Előléptetés, fizetésemelés, vagy jutalom, tehát nem csak anyagi, hanem szellemi elismerésben is lesz része.