Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezoteria

EZOTERIKUS   OLDALAK

 

 
A vonzás törvénye

Az univerzumot számos törvény hatja át, ezek közül a legfontosabb a vonzás törvénye. Érdemes ugyanis megjegyezni, hogy a világon mindent, amit életében tapasztal, megél az ember, mind-mind saját maga vonzza magához - a gondolatai, a hite által.
Az univerzumban minden rezeg, az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések megnyilvánulása. Minden gondolat, érzés, kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Nem mindegy tehát, mire és hogyan gondolunk. A tudatalattink ugyanis úgy véli, a gondolatok azonosak a kívánsággal - ezért azt jeleníti meg, amit gondolunk. Nagyon fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A teremtőerőt a hit aktiválja, arra kényszerítve az energiát, hogy a kívánt formát öltse magára.

A rosszból tanulni kell!

Az ember az univerzum legerősebb mágnese. A ,,hasonló hasonlót vonz" elv alapján mindenki csak azt tudja magához vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel. Miként hasonló beállítottságú embereket vonzunk magunkhoz, ugyanúgy kerülnek elénk gondolatainknak és érzéseinknek megfelelő életkörülmények és történések. Gondolataink és érzéseink láthatatlan mágnesek, melyek a világból szüntelenül magukhoz vonzzák mindazt, ami velük egynemű.

Minden ember a valóságnak csak azt a részét érzékeli, amelyre képes rezonálni. A különböző rezonanciájú emberek a valóságnak más-más részét érzékelik, így mindenki más-más világban él. A párkapcsolata is igaz, hogy mindenki mindig éppen azt a társat találja meg, aki neki megfelel, hiszen a rezonancia törvényének megfelelően csak ilyen párt tud magához vonzani. Az ideális partnert csak akkor tudja bevonzani, ha előbb saját maga válik ideális partnerré. Addig pedig az a társ, akivel éppen együtt van, azt a leckét kínálja fel, amelyet még meg kell tanulnia ahhoz, hogy ideális társ lehessen.


Ne arra gondolj, amitől félsz!

Ha nem tetszenek a jelenlegi életkörülményeid, megteheted, hogy ,,átállítod" magad, és ezáltal más körülményeket vonzol magadhoz. Ezért nagyon fontos, hogy soha ne arra gondolj, amitől tartasz, amit el akarsz kerülni, hanem arra koncentrálj, amit szeretnél elérni. Ha el tudod képzelni, amire vágysz, és ezt a képet tartósan fenn tudod tartani, akkor előbb-utóbb be is vonzod az életedbe.

Ennek hátterében az áll, hogy minden képszerű elgondolás megvalósulásra törekszik. A kívánt végeredményt lelki szemeid előtt képszerűen, színesen, teljes részletességében dolgozd ki. A képet aztán újra és újra emeld a tudatodba, és ott minél tovább őrizd meg. Minél tisztább és élesebb a kép, annál könnyebben gyűlik fel benne a megvalósulást szolgáló energia. Minél tovább és minél gyakrabban jeleníted meg szellemi képernyődön a képet, annál hosszabb ideig áramlik az energia. Fontos az is, hogy a kívánt végeredményhez pozitív érzéseket társíts: hogyan fogsz érezni, hogyan viselkedsz majd, ha az elképzeltek megvalósulnak.

Amint készen van a kép, és elegendő energiával töltötted fel, még ,,magadévá kell tenni". Azonosulnod kell vele, érezd, lásd - valóságosan. Mindenekelőtt pedig hálával gondolj arra, hogy elképzelésed beteljesül. Ez után mindent engedj el, hogy a kép testet ölthessen a fizikai valóságban is.


Szerző: Lehner Zs. - Ordody E.
 
 
 

Cikkek

Egészséges vagy?

2011.07.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ezoteria | Hozzászólások: 0