Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A citrom hatása a daganatokra

2011.06.14

A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA

LEMONS are 10 000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY

 

1787.jpg

 

 

Elnézést kérek, hogy nem forditottam le, most veszem a fáradságot hogy ingyen és bérmentesen lefordítom mindazoknak akik nem tudnak angolul.  Figyelem ami zárójelben van téve ( ) az mind az én magyarázatom.

 

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készithetünk egy citrom fűrdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

 

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valakit ismersz ,aki ezt még nem tudja kérlek, hogy küldd el neki, mert egy óriás szivességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt.  

 

A Citrom ”Citrus” ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMÓTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

 

Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészitésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő bárátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citrom lé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemóterápiai efecteket (mellékhatások).

 

citrom.jpg

 

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg.

Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve örző titok, a múltimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.  

 

Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőlle. A citromot eheted külömböző képpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készithetsz hűsítő italokat belőlle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a leg érdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

 

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN !!!

 

Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos külömböző rákokra. Anti-mikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGASS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

 

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kisérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZ INDULATU CELLÁKAT 12 tipus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRíGY-ben. 

 

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemóterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban.

És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat tipus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSSÉGES CELLÁKAT.        

 

Fordította angolból:

Ifj. Balla Ferenc

Melbourne-Ausztrália

 

(Elnézést a helyesírási hibákért)

 

A C-vitamin hiányában könnyebben kaphatunk el fertőzéseket, valamint növekedhet a meghűléses megbetegedések gyakorisága is.

A szervezetünk ebből a vitaminból nagyobb mennyiséget igényel, a javasolt minimális napi bevitele 80 mg. A Magyar Élelmiszer Biztonsági Hivatal nemrégiben publikált, 2009-ben készített dietetikus felmérése szerint a felnőtt lakosság C-vitamin bevitele nem elégséges, az egészséges felnőttek közel 40%-a nem fogyaszt elegendő C-vitamint.

A legjobb C-vitamin forrásként a citrusfélék, a friss zöldségek vagy gyümölcsök szolgálnak.

Amennyiben célzottan szeretnénk növelni C-vitamin bevitelünket, a szokásos citrusféléken kívül úgynevezett „powerfruitokkal”, azaz „szupergyümölcsökkel” is megtehetjük ezt. Ez a kifejezés azon gyümölcsök gyűjtőneve, melyek kiemelkedően magas vitamin és/vagy antioxidáns-tartalommal rendelkeznek.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.